Direktori Pilihan

Terima kasih kerana berminat untuk menyertai program affiliate Buat Duit Internet. Untuk pengetahuan anda program affiliate saya ini sama seperti program affiliate lain di internet.

Anda berpeluang untuk membuat duit lebih dengan memperkenalkan buku saya kepada orang lain. Anda boleh sertai SEKARANG secara PERCUMA sahaja tanpa perlu membayar satu sen pun dan anda bakal menerima komisen penjualan yang tinggi daripada program affiliate Buat Duit Internet.

Saya pasti akan bayar sejumlah amaun sebanyak RM10.00 bagi setiap penjualan buku. Pembayaran komisen ini akan dilakukan setiap bulan sebanyak 2 kali, lebih kurang setiap dua minggu dan semua transaksi adalah transparent dan jelas.

Sila baca, fahamkan dan bersetuju dengan semua terma dan syarat program affiliate Buat Duit Internet sebelum sambung melakukan pendaftaran. Jika berminat bolehlah daftar akaun affiliate baru anda dengan mengisikan borang pendaftaran di bawah ini.

Borang Pendaftaran Affiliate
   
Username
Password
Password lagi
Email
Nombor Telefon:

( Untuk tujuan verifikasi sahaja, jika perlu )
 
Nombor Turing
( Sila masukkan nombor 4 digit seperti di gambar atas.
Anda boleh refresh browser jika nombor kurang jelas. )
Saya telah baca, faham sepenuhnya dan bersetuju dengan segala terma dan syarat program affiliate ini seperti di atas

 

Sudah mendaftar dan mempunyai akaun untuk program affiliate Buat Duit Internet? Kalau macam tu anda boleh login masuk di sini.


Hakcipta Terpelihara BuatDuitInternet.com 2009